Menü Bezárás

RÓLUNK

Legfőbb feladatunk Mosonmagyaróvár lakosságának naprakész tájékoztatása, de kiemelt figyelmet élveznek a térség települései, ahol fogható a Mosonmagyaróvári Városi Televízió adása (Bezenye, Dunakiliti, Halászi, Hegyeshalom, Jánossomorja, Levél, Rajka, Újrónafő). A Mosonmagyaróvári Városi Televízió hétfőtől péntekig napi friss híradóval jelentkezik szeptember 1. és június 30. között. Ezek hossza 13-15 perc. Július 1. és augusztus 31. között, hetente háromszor (hétfő, szerda, péntek) készül friss híradó, rövidebb időtartamban (kb. 10 perc). A Híradó elkészítése mellett prioritást élvez a Hírháttér című stúdióbeszélgetés, amit két műsorvezető készít, felváltatva. A Hírháttér időtartama 13-15 perc. A napi műsor más televíziók, és a Mosonmagyaróvári Városi Televízió által készített magazinműsorokkal egészül ki (pl.: Egy asztalnál, Kultúrpercek, Szigetköz Sport, Székely konyha, A szomszéd vár, Üzleti Negyed). A Mosonmagyaróvári Városi Televízió adása hétköznap 19 órakor kezdődik, majd az egy órás blokk óránként ismétlődik egészen éjfélig. Másnap az ismétlések két órásak, 8 és 10, 12 és 14, 16 és 18 óra között. A fennmaradó időben képújságot láthatnak. Hétvégére több órás műsor készül, ezt is többször ismételve, 8 órától, 14 órától és 19 órától várja a nézőket a televízió elé, szombaton és vasárnap.

Televíziónk nagy hangsúlyt fektet az online megjelenésre is. Ennek érdekében önálló Facebook oldalt és YouTube csatornát is működtetünk. A Facebook oldalon mintegy 3500, míg a YouTube-on 3000 követővel rendelkezünk. Oldalainkra a megjelenés utáni másnap, mind a Híradót, mind a Hírháttér című műsor részeit, valamint külön a híranyagokat is feltöltjük, hogy ezzel még szélesebb kört érjünk el térségünkben. Mindezek mellett oldalainkon megtalálhatók a városi eseményekről készített magazinanyagok is, és aktuális hírek is. Október hónapban a Mosonmagyaróvári Városi Televízió Facebook oldala több, mint 34.000 embert ért el.

2020. október 1-jével bővült a Flesch Nonprofit Kft. és a Városi Televízió és Médiacentrum Kft. portfóliója, amibe az InfoMosonmagyaróvár és az InfoSzigetköz oldalak tartoznak.

Az InfoMóvár Újratöltve Facebook oldala több, mint 10 ezer, míg az InfoSzigetköz oldala több, mint 3300 követővel rendelkezik. Ezeken az online felületeken keresztül Mosonmagyaróvár és a térség településeinek legfrissebb híreit juttatjuk el lakosságnak, online cikkeken és eseményfotókon keresztül. Az InfoMóvár Újratöltve és az InfoSzigetköz Facebook oldalan októberben együttesen 22 ezer embert értek el.